Janna Rosenqvist

Janna Rosenqvist

Fysioterapeutti, äitiys-ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistuva

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistuva fysioterapeutti ja liikuntalääketieteen maisteri Lundin yliopistosta, josta valmistuin 2015. Minulla on pitkä yleisurheilutausta. Äitiyden myötä kiinnostus lantionpohjaan ja sen toimintahäiriöihin sekä äitiysfysioterapian erityisalaan heräsi.

Raskauden aikaiset kehon muutokset, raskauden ajan ja synnytyksen jälkeinen liikunta, erkauman hoidot, arpikudoksen käsittelyt sektiosynnytysten jälkeen ja lantionpohjan toimintahäiriöt (virtsankarkailu jne.) ja niiden ennaltaehkäisy ovat lähellä sydäntäni.

Niin nuorilla synnyttämättömillä naisilla, kuin iäkkäämmillä naisilla voi olla lantionpohjanlihasten heikentymisestä johtuvaa virtsankarkailua tai lihasten yliaktiivisuudesta johtuvaa lantionpohjan kiputiloja.

Kohtaan asiakkaani lempeästi. Kuuntelen toiveitasi ja tavoitteitasi, ja niiden perusteella rakennamme juuri sinulle sopivan hoitosuunnitelman. Tavoitteiden saavuttamiseksi hyödynnän vastaanotollani ultraääntä, jonka avulla pystyn tutkimaan esimerkiksi erkauman ja lantionpohjan. Lisäksi biopalaute, tarkemmin emg-mittauksen avulla saadaan ohjausta harjoittelun etenemisestä. Harjoittelun tukena voidaan käyttää niin biopalautetta kuin sähköterapiaa heikentyneiden lihasten stimuloimiseen tai rauhoittamaan rakon toimintaa. Moniammatillinen yhteistyö on minulle erittäin tärkeää ja mieluisaa, jota myös hyödynnän tarpeiden mukaisesti asiakkaiteni parhaaksi.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.
Jos et löydä sopivaa aikaa vastaanotolleni, voit laittaaa minulle sähköpostia

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti ja espanja

Palvelut
Fysioterapia
Raskaushieronta

Varaa aika

Kaikki asiantuntijat