Våra svenskspråkiga sidor är under uppdatering

Femeda är en specialläkarstation för kvinnor

Förutom högklassiga gynekologtjänster erbjuder vi mottagning till en erfaren specialist i inremedicin och psykoterapitjänster. Läkarna och patienterna har tillgång till laboratorium och röntgentjänster samt fysioterapi för bäckenbotten.

Gynekologer
Alla läkare på Femeda är specialistläkare. En del har även utbildning i snäva specialområden såsom endokrinologi och perinatologi. Kompetensen täcker alla skeden i kvinnans liv: förhindrande av graviditet, gynekologiska symptom och sjukdomar, hormonbehandlingar, planering och uppföljning av graviditet.

Specialist i inremedicin
Vår specialistläkare i inremedicin är särskilt insatt i behandling av hypertoni hos kvinnor samt störningar i socker- och fettämnesomsättningen och blodkoaguleringen.

Psykoterapeuter
Våra psykoterapeuter har specialkompetens i hur man löser problem i olika skeden av kvinnans liv tillsammans med patienten.

Tjänster
Kolposkopiundersökningar (endoskopi av livmodermunnen), undersökningar av fostervattnet och moderkakan, bentäthetsmätningar, mammografiundersökningar, ultraljudsundersökningar av brösten samt vaginala ultraljudsundersökningar och 4D-ultraljudsundersökningar av fostret är exempel på våra specialområden. Femeda har även en fysioterapeut som specialiserat sig på problem i bäckenbotten liksom en privat mödravårdsrådgivning.

Mammografi
Ultraljuds­undersökningar
Bentäthetsmätning
Laboratorium
Mödrarådgivning
Fostervatten- och moderkaksprov
Kolposkopi
Psykoterapi och psykiatri

Läkarmottagning
Må-to 8.00 - 19.30
Fr 9.00 - 15.00

Laboratorium
Må-to 8.00 - 19.00
Fr 9.00 - 14.00