Kaisu Luiro-Helve

Kaisu Luiro-Helve

LT, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, lisääntymislääketieteen lisäkoulutus, seksuaalineuvoja

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni erilaisissa gynekologisissa kysymyksissä. Autan sinua mielelläni ehkäisyasioissa, vaihdevuosiongelmissa, gynekologisen tarkastuksen merkeissä ja hedelmällisyyteen ja lapsettomuuteen liittyvissä asioissa. Hoidan myös transnaisten ja transmiesten diagnoosin asetuksen jälkeisiä hormonihoidon seurantakäyntejä. Gynekologisista kivuista kärsivät potilaat (endometrioosi, vulvodynia) tutkin erityisellä huomaavaisuudella.

Teen Femedassa gynekologisia ja alkuraskausajan ultraäänitutkimuksia sekä munanjohtimien aukiolotutkimuksia (HSSG), asetan kierukoita ja ehkäisykapseleita ja otan tarvittaessa sukupuolitauti- ja muita gynekologisia näytteitä.

Olen myös seksuaalineuvoja ja pyrin aina kohtaamaan sinut kiireettömästi ja kokonaisvaltaisesti huomioiden myös seksuaalisen hyvinvoinnin. Varsinaista seksuaaliterapiaa en kuitenkaan tee.

Työskentelen Femedassa sivutoimisesti. Päätyökseni olen erikoislääkärinä HUS Naistenklinikan Lisääntymislääketieteen yksikössä, jossa hoidan lapsettomuuspotilaita, transihmisiä ja nuorisogynekologisia potilaita. Tutkimustyössäni olen keskittynyt muun muassa ennenaikaisen munasarjan vajaatoiminnan ja ehkäisypillereiden terveysvaikutuksiin ja mikrobiomiin lisääntymisterveydessä.

Kielitaito
suomi, englanti


Lääkärinpalkkio 135e (30min vastaanotto)

Ultraääni-tutkimusmaksu 105e

Hinta ei sisällä toimistomaksua tai muita tutkimusmaksuja (esim. papa-, hpv-näyte tai muita laboratorionäytteitä).

Palvelut
Gynekologin vastaanotto
Ultraäänitutkimukset