Susanna Leppänen

Susanna Leppänen

seksuaaliterapeutti ja kätilö

Olen Susanna Leppänen, seksuaaliterapeutti ja -neuvoja. Pohjakoulutukseltani olen kätilö. Olen työskennellyt kätilönä synnyttäneiden ja naistentautien parissa. Koulutustaustani ja työkokemukseni tukevat minua työssäni seksuaaliterapeuttina. Olen Suomen Seksologisen Seuran jäsen.

Seksuaalisuus on keskeinen osa ihmisyyttä kaikissa elämän vaiheissa. Se käsittää mm. sukupuolen, sukupuoli-identiteetin, sukupuoliroolit, seksuaalisen suuntautumisen, mielihyvän, erotiikan, ihmissuhteet ja lisääntymisen. Seksuaaliterapeutin vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki iästä, taustasta, seksuaali- ja sukupuoli-identiteetistä ja terveydentilasta riippumatta. Voit tulla vastaanotolleni yksin tai yhdessä kumppanisi/kumppaneidesi kanssa.

Vastaanotolleni saat tulla juuri omana itsenäsi, kohtaan sinut juuri sellaisena kuin olet. Seksuaaliterapeuttina olen empaattinen ja lämmin, luon turvallisen tilan, jossa voimme luottamuksella keskustella mieltäsi askarruttavista asioista.

Avaan 45 minuutin pituisia aikoja Femedan nettiajanvaraukseen, mutta jos haluat tulla kumppanisi/kumppaneidesi kanssa vastaanotolle, suosittelen, että varaamme pidemmän ajan. Tässä tapauksessa, tai jos netissä näkyvät ajat eivät sinulle sovi, olethan yhteydessä minuun sähköpostitse: . Etävastaanottoajat ovat myös mahdollisia ja ajanvaraus onnistuu Femedan puhelinnumerosta 09 75 101000.

Kielitaito: suomi ja englanti

Hinnasto:
45 min. 90€
pariaika 75 min. 145€

Palvelut
Seksuaaliterapia