Olet nainen

Olet erityinen jatkuvasti kehittyvä ja muuttuva biologinen kokonaisuus. Elimistösi toimintoja säätelee lukuisa joukko hormoneita, joiden toiminta yhdessä jaksottaa elämänkaaresi erilaisiin etapeihin. Hormonaalista toimintaasi voisi symbolisesti kuvata vuoroveden nousuina ja laskuina. Nousut ja laskut tuovat tullessaan tyrskyä ja tyyntä, lämpimiä virtauksia ja joskus jopa hyökyaaltoja. Tämä kaikki tekee sinusta erityisen ihmeellisen ja biologisesti ainutkertaisen kokonaisuuden – se tekee sinusta naisen.

Femedassa olemme erikoistuneet kokonaisvaltaisesti sinun terveyteesi ja hyvintointiisi kaikissa elämäsi vaiheissa. Me tunnemme sinut, koska me tunnemme naisen.

Olemme jakaneet biologisen elämänkaaresi ikäryhmittäin viideksi symboliseksi etapiksi. Löydät itsesi jostakin näistä ikäryhmistä. Olemme listanneet terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyviä asioita, joita kulloisellakin etapillasi sinun on hyvä tiedostaa, ja joista sinun on hyvää pitää huolta. Me olemme tukenasi kaikissa elämänvaiheissasi.

tai soita meille 09 7510 1000