Terveyttä ja hyvinvointia

tai soita meille 09 7510 1000

Monipuoliset terveyspalvelut saman katon alla

Femeda on hoitanut naisten terveyttä jo yli 25 vuotta. Kokemus tuo hoitoihin ja tutkimuksiin monipuolista asiantuntemusta ja varmuutta. Voit varata ajan gynekologin lisäksi psykiatrille, psykoterapeutille, fysioterapeutille tai ravitsemusterapeutille. Kokonaisuuden täydentävät laboratorio, mammografia sekä monipuoliset ultraäänitutkimukset. Paras mittari palveluidemme laadusta ovat uskolliset asiakkaat, jotka käyvät Femedassa jo kolmannessa sukupolvessa.

Gynekologin vastaanotto

Femeda tarjoaa korkeatasoisia gynekologisia palveluja oireiden hoidosta raskauden suunnitteluun ja seurantaan. Meillä on valmiudet myös erityistutkimuksiin.

Etävastaanotto

Erityisesti näin koronaviruksen aikana kannattaa hyödyntää etävastaanottomme palveluita.

Sisätautilääkäri

Sisätautilääkäri hoitaa sairauksia jotka ovat hoidettavissa lääkkeillä, kirurgi taas keskittyy tauteihin jotka ovat parannettavissa leikkauksella. Tyypillisiä sisätauteja ovat esim. verenpainetauti, diabetes ja kilpirauhassairaudet.

Urologi

Urologi tutkii ja hoitaa virtsateiden sairauksia

Psykiatri

Ahdistus- ja masennusoireiden diagnosointia sekä jatkotoimenpiteiden määrittelyä.

Psykologi

Tukea mielenterveyteen tai ihmissuhteisiin sekä elämänkriiseihin liittyvissä pulmissa.

Raskauden seuranta

Tukea, tietoa ja asiantuntemusta elämäsi tärkeimmälle matkalle, odotuksesta synnytyksen jälkeiseen aikaan.

Mammografia

Rintojen mammografia-, ultraääni- ja palpaatiotutkimukset antavat tarkan ja luotettavan käsityksen rintarauhaskudoksesta ja siinä olevista mahdollisista muutoksista.

Ultraääni- ja sikiötutkimukset

Tarkkaa tietoa sikiön terveydestä kehityksen eri vaiheissa. NIPT-tutkimukset, istukkanäyte-, lapsivesi- ja ultraäänitutkimukset.

Raskausajan terapiapalvelut

Psykoterapeuttista tukea raskauden aikana sekä synnytyksen jälkeen. Raskauteen, äidin tai sikiön hyvinvointiin liittyvät huolet sekä äidin masennus, ahdistus ja erilaiset pelot.

Ultraäänitutkimukset

Kaikki Femedan gynekologit tekevät vastaanotoillaan tavanomaisia ultraäänitutkimuksia. Lisäksi asemallamme tehdään myös vaativia ultraäänitukimuksia 4D-ultraäänilaitteella.

Kolposkopia

Kolposkopialla eli kohdunsuun ja emättimen tähystyksessä selvitetään PAPA-testissä havaittujen solumuutosten sijainti ja otetaan koepala jatkotutkimusta varten.

Luuntiheysmittaus

Luuntiheysmittaus eli DXA-tutkimus antaa luotettavaa tietoa luun haurastumisesta ja kohonneesta luunmurtumariskistä.

Laboratorio

Laboratoriomme palvelee teitä maanantaista perjantaihin. Rasituskokeita lukuun ottamatta ajanvarausta ei tarvita.

Ravitsemusterapia

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntemusta kaikenikäisille. Aina asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja.

Psykoterapia

Psyykkisten ongelmien ja erilaisten elämän muutos- ja kriisivaiheiden käsittelyä yhdessä psykoterapeutin kanssa.

Seksuaaliterapia

Seksuaalisuuteen liittyvien kysymysten tai ongelmien käsittelyä yhdessä seksuaaliterapeutin kanssa.

Äitiysneuvola

Femedan tiloissa toimii Helsingin yksityinen äitiysneuvola, joka tarjoaa monipuolisesti raskausaikaan liittyviä palveluja. Opastusta ja neuvontaa myös tulevalle isälle.

Fysioterapia

Fysioterapeuttimme huolehtivat tuki- ja liikuntaelimistösi hyvästä kunnosta ja toiminnasta. Hoitomuotona käytetään usein manuaalista terapiaa.

Uniapneatutkimus

Uniapnea on unenaikainen, hengityskatkoksia aiheuttava unihäiriö. Uniapneaa sairastavan ylähengitystiet ahtautuvat nukkuessa, eikä hengitysilma hetkellisesti pääse virtaamaan. Uniapnea aiheuttaa terveyshaittoja ja vaikuttaa elämänlaatuun. Hengityskatkokset unen aikana aiheuttavat toistuvia veren happipitoisuuden laskuja, mikä kuormittaa sydäntä ja verenkiertoa merkittävästi.