Kätilönvastaanotto

tai soita meille 09 7510 1000

Kätilönvastaanotto

Femedassa kätilönvastaanotolla keskitytään erityisesti imetyksen ohjaukseen sekä kehohnuoltoon ja -hallintaan. Olet tervetullut vastaanotolle ennen synnytystä ja synnytyksen jälkeen. Myös kumppanisi on lämpimästi tervetullut.

Milloin kannattaa tulla imetysohjaukseen?

Voit tulla vastaanotolle aina, kun haluat keskustella imetykseen liittyvistä asioista, kaipaat käytännön apua imetykseen tai sinulla on joitain imetykseen liittyviä haasteita. Vastaanotolle myös kumppanit ovat erittäin tervetulleita, sillä imetys on perheen yhteinen asia ja on tärkeää, että molemmat vanhemmat voivat osallistua siihen ja saada lisää tietoa aiheesta. Voit tulla vastaanotolle jo raskausaikana, jos haluat saada lisää tietoa imetyksestä ja käytännön vinkkejä onnistuneeseen imetyksen aloitukseen.
Imetysohjausta antaa WHO:n imetysohjaajakoulutuksen suorittanut kätilö.

Millaisia asioita vastaanotolla käsitellään?

Vastaanotto etenee aina tarpeidesi mukaan. Voimme käydä läpi mm.

  • mistä tunnistaa hyvän imetysasennon ja vauvan oikean imuotteen
  • vauvantahtinen imetys
  • mistä tietää, että vauva saa riittävästi maitoa
  • miten rintoja kannattaa hoitaa
  • imetyksen haasteet ja pulloruokinta

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

Mikäli et löydä sopivaa aikaa ajanvarausjärjestelmästä, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen .

Hinnat

Imetysohjaus 60min. 90€
toimistomaksu 22€,
sarjakäynneissä 5,50€/kerta

Miksi tulla Kehonhallinan/-huollon vastaanotolle ja kenelle se sopii?

Kehonhuolto/kehonhallinta -harjoittelu perustuu ryhtiä ylläpitävien lihasten vahvistamiseen ja luita liikuttavien lihasten pidentämiseen, jolloin kiristyneiden lihasten aiheuttamat virheasennot korjaantuvat ja kivut vähenevät/häviävät. Harjoittelun suuri tavoite on liikkumisen vapaus läpi elämän. Harjoitteet tehdään aina yksilöllisesti omaa kehoa kuunnellen ja siksi se soveltuu kaikille ja kaikenikäisille, lähtökohdista riippumatta.

Kehonhuolto/kehonhallinta raskaana oleville ja synnyttäneille

Raskaana olevan, synnyttäneen ja koko perheen tukeminen on erittäin lähellä sydäntäni ja teen ohjausta aina lämmöllä ja kiireettömästi.

Tarjoan synnytykseen valmistautumista ja synnytyksestä palautumista. Harjoittelu perustuu edellä kuvattuun kehonhuolto/kehonhallinta menetelmään ja se suunnitellaan aina yksilöllisesti tarpeidesi mukaan.

Harjoittelu sopii kaikille raskaana oleville ja synnyttäneille sekä lapsettomuushoidot läpikäyneille, sillä se auttaa kehoa palautumaan niiden aiheuttamista fyysisistä muutoksista.
Harjoittelun avulla voit helpottaa mm. niska-hartiaseudun, selän ja lantion alueen kipuja. Lisäksi lantionpohjalihakset vahvistuvat ja opit myös rentouttamaan niitä, mikä on tärkeää synnytyksen aikana. Synnytyksen jälkeen voimme halutessasi tarkistaa suorien vatsalihasten erkauman ja suunnitella harjoitukset sen mukaan.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

Mikäli et löydä sopivaa aikaa ajanvarausjärjestelmästä, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen .

Hinnat

Kehonhuolto 60min. 90€
toimistomaksu 22€
sarjakäynneissä 5,50€/kerta

Kehonhuolto ystävän kanssa (2 hlö) 75min. 120€
toimistomaksu 22€
sarjakäynneissä 5,50€/kerta