Raskaushieronta

tai soita meille 09 7510 1000

Raskaushieronta

Raskaushieronnassa huomioidaan kokonaisvaltaisesti äitiä ja kohdussa olevaa vauvaa.

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen hieronta

Raskaana oleminen ja äidiksi tuleminen on yksi kiehtovimmista hetkistä naisen elämässä. Raskausaika tuo tullessaan monia uusia kokemuksia -– mieli ja keho käyvät läpi suuria muutoksia. Raskauden myötä kehon painepiste muuttuu ja tämä saattaa aiheuttaa lihasjännityksiä ja kiputiloja eri puolilla kehoa. Hieronnalla voimme myös hoitaa raskauden aikana esiintyvää turvotusta lisäämällä imunestekiertoa. Raskaushieronta on ihana tapa auttaa tulevaa äitiä rentoutumaan ja helpottamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Samalla äiti ja kohdussa oleva vauva saa yhteisen rentoutumishetken – vauva jakaa kohdussa äidin tuntemukset, minkä vuoksi äidin hyvinvointi on tärkeää. Raskaushieronnassa huomioidaan kokonaisvaltaisesti äitiä ja kohdussa olevaa vauvaa. Hoidon aikana äiti tuetaan tyynyillä rentouttaviin ja turvallisiin asentoihin.

Raskaushierontaa myös synnytyksen jälkeen

Raskaushieronta sopii myös synnyttäneille äideille nopeuttaen raskaudesta palautumista. Hoidossa käytetään luomuhierontaöljyä, joka ravitsee äidin ihoa.

90 minuutin raskaushieronta – 85 €

90 minuutin raskaushieronta sisältää kokonaisvaltaisesti äidin rentouttavan kokovartalohieronnan. Myös äidin vatsan aluetta hierotaan huomioiden kohdussa oleva vauva koko hoidon ajan.

60 min raskaushieronta – 65 €

60 minuutin raskaushieronnassa keskitytään äidin toiveen mukaan tiettyihin kehon osiin. Esimerkiksi voidaan keskittyä selän, niskahartiaseudun ja pään rentouttavaan hierontaan. Tai helpottamaan alaraajojen turvotusta yhdistäen hierontaan jalkapohjien ja yläkehon lymfapisteiden käsittelyä.

Kerran kuussa veloitamme fysioterapia- ja hierontakäynneistä toimistomaksun 22€, sarjahoidoissa 5€/krt. Raskaushierontaa tekee Femedassa äitiysfysioterapeutti ja koulutettu raskaushieroja Janna Rosenqvist.

Vinkki! Lahjakortti raskaushierontaan on ihana tapa yllättää odottava äiti.

Varaathan ajan hierontaan puhelimitse 09-75101000

Varaa aika raskaushierontaan Femedassa

Femedan raskaushierojat

Janna Rosenqvist

Janna Rosenqvist

Fysioterapeutti, äitiys-ja lantionpohjan fysioterapeutti. Hoitovapaalla.