Erektiohäiriö

tai soita meille 09 7510 1000

Erektiohäiriö

Miesten tavallisia urologisia oireita ovat eturauhasvaivat, virtsaamiseen liittyvät ongelmat sekä erektiohäiriöt ja haluttomuus. Femedassa ohjaamme sinut miesten urologian ja kirurgian erikoislääkärin vastaanotolle.

Erektiohäiriön syitä

Erektiohäiriöt ovat hyvin yleisiä myös nuorilla miehillä. Niitä ei pidä ujostella, sillä ne pystytään parantamaan. Suurin ongelma erektiohäiriöiden taustalla ja hoitamattomuudessa on asiasta vaikeneminen. Miehen erektiohäiriön fyysisiä ja kliinisiä taustatekijöitä ovat luonnollisesti ikä ja mahdolliset muut sairaudet, kuten sydän- ja versuonisairaudet sekä diabetes. Myös testosteronin tuotannon määrä heikkenee ikääntyessä ja se saattaa ilmetä osaltaan potenssivaivoina. Hektisen ja stressaavan elämänrytmin myötä erektiohäiriöt koskevat yhä nuorempia miehiä. Näihin ongelmiin löytyy tehokkaat hoitokeinot, eikä niitä kannata jäädä yksin pohtimaan vaan hakea apua urologin vastaanotolta.

Erektiohäiriön hoito

Nykyisin erektiohäiriöön on tarjolla myös lääkkeetöntä ja kivutonta ultraääniterapiaa. Varsinkin alle 50-vuotiaat pääsevät usein kokonaan eroon erektiohäiriölääkkeistä ja sitä vanhemmilla ne alkavat toimia paremmin ja pienemmillä annoksilla.

Lue lisää
Erikoislääkäri LL Timo Hakala
Hinnasto

Varaa aika urologille

Femedan urologit

Timo Hakala

Timo Hakala

LL, urologian ja kirurgian erikoislääkäri