Vauvahieronta

tai soita meille 09 7510 1000

Femedan vauvahieronta

Vauvahieronta on yhdistelmä intialaisesta vauvahieronnasta, meridiaanien (energiakanavien) ja vyöhykepisteiden hieronnasta. Hoito on vauvalle mielyttävää ja lempeää.

Synnytys on suuri muutos vauvalle. Kohdunsisäinen elämä vaihtuu kohdun ulkoiseen elämään ja olosuhteet ovat hyvin erilaiset. Pienellä vauvalla voi esiintyä synnytyksestä johtuvia lihaskireyksiä tai stressitiloja, esimerkiksi hätäsektio, pitkittynyt synnytys tai imukupilla avustettu syntymä ovat vauvallekin stressaavia tilanteita. Stressi ja kireät lihakset voivat aiheuttavaa kipuja, särkyjä, jäykkyyttä ja ruoansulatusongelmia.

Vauvahieronta on vauvalle mielyttävää ja lempeää

Vauvahieronta on yhdistelmä intialaisesta vauvahieronnasta, meridiaanien (energiakanavien) ja vyöhykepisteiden hieronnasta, jolloin hoito on vauvalle mielyttävää ja lempeää. Vauvahieronta vapauttaa lihasjännityksiä ja auttaa vauvaa rentoutumaan ja rauhoittumaan, vahvistaa ja vilkastuttaa verenkiertoa ja ruoansulatuselimistöä, syventää hengitystä, tasapainottaa hermostoa, parantaa unen laatua sekä edesauttaa motorista kehitystä.

Ensimmäisen kerran vauvahieronnassa

Ensimmäiseen käyntiin varataan 90 min, siihen sisältyy haastattelu, jolla kartoitetaan vauvan tilannetta yhdessä vanhempien kanssa. Lisäksi ensimmäisellä käynnillä annan vanhemmille mahdollisimman selkeät ohjeet, jotta he pystyvät jatkamaan hoitoa kotona. Jatkokäynnit ovat kestoltaan 60 min. Varsinainen hieronta kestää noin 30-45 minuuttia.

Voit myös varata ajan yksilöohjaukseen, jolloin vanhemmalla on mahdollisuus oppia hieronnan perustekniikoita.

Vauvahieronnan hinta

Ensimmäinen käynti 90 min 80€
Jatkokäynnit 60 min 60€
Toimistomaksu 22€, sarjahoidoissa 5€/krt

Varaathan ajan hierontaan puhelimitse 09-75101000

Femedan vauvahierojat

Janna Rosenqvist

Janna Rosenqvist

Fysioterapeutti, äitiys-ja lantionpohjan fysioterapeutti. 14.12.2021 eteenpäin äitiyslomalla