För alla kvinnor Varför Femeda?

eller ring oss på 09 7510 1000

Kära kund - kom ihåg att bära din ansiktsmask

I enlighet med officiella bestämmelser använder vi ansiktsmasker för att säkra ditt besök i Femeda. Ta hand om dig själv och dina kamrater och bär en mask när du anländer till vår reception. Ett varmt tack för att du förstår vikten av detta.

Femeda har beredskap för coronaviruset

Såsom tidigare betjänar vi våra kunder som normalt, men övergår i all vår verksamhet till att specifikt förebygga spridning av viruset och följer ständigt myndigheternas och THL:s rekommendationer. Vi agerar enligt anvisningarna och reagerar snabbt: för tillfället förändras situationen dagligen. Vi informerar kontinuerligt våra kunder om eventuella förändringar som kan påverka våra tjänster.

Vi har instruerat vår sjukvårdspersonal och läkare att stanna hemma om de har influensasymtom. Vi meddelar om eventuella avbokade tider per telefon.

Vi hoppas att även våra kunder agerar förstående och ansvarsfullt. När du kommer till receptionen ber vi dig hålla god handhygien och komma till mottagningen endast om du är frisk. Om du anlänt från utlandet ber vi dig kontakta vår tidsbokning per telefon. På så sätt skyddar vi alla våra kunder och anställda mot potentiella infektioner. Tack för din förståelse och ditt samarbete!

Femeda gör inte laboratorietester för påvisning av coronavirus.

Läkarmottagning

Måndag till torsdag kl 8.00-19.30
Fredag kl 9.00-15.00

Vårt laboratorium betjänar Er

Måndag till Torsdag kl 8.00-19.00
Fredag kl 9.00-14.00

Välmående under alla livets skeden

Femeda är en specialistläkarstation där man tar hand om kvinnors hälsa och välmående som helhet. Våra kunniga sjuksköterskor lyssnar till dina önskemål och hjälper dig med valet av gynekolog eller annan expert.

En långvarig vårdrelation med växelverkan är grundstenar för en lyckad hälsovård. På Femeda möter du alltid en expert. Ditt besök hos oss försöker vi göra så stressfritt som möjligt och ta hänsyn till dina öskemål.

Vi betjänar Dig i hjärtat av Helsingfors på Kalevagatan 9 i ett förtjusande jugendhus från år 1903.

Kvinnornas grej

Ett gott rykte skapas av erfarenheter och möten. Till Femeda kommer man ofta via rekommendationer och därför anlitar en stor del av våra klienter oss år efter år. Kontinuitet förstärker vårdrelationen och främjar uppnåendet av ett gott vårdresultat. Vårt serviceutbud är skräddarsytt för kvinnans specialbehov och specialönskemål.

Bekanta Dig med våra experter

Specialister

På Femeda kan du lita på att alla våra experter är uppskattade och meriterade i sitt yrke. Vi har förbundit oss att ta hand om Din hälsa och Ditt välmående på ett helhetsinriktat sätt från Ditt första gynekologbesök till Din ålders höst.

Specialister