Femedan fysioterapia

Fysioterapia

tai soita meille 09 7510 1000

Femedan fysioterapia

Fysioterapeuttimme huolehtivat tuki- ja liikuntaelimistösi hyvästä kunnosta ja toiminnasta. Hoitomuotona käytetään usein manuaalista terapiaa.

Miksi fysioterapiaa?

Femedan fysioterapeutit tarjoavat nuorille, työikäisille ja iäkkäille asiakkailleen monipuolisia ja korkealaatuisia palveluita. Fysioterapeuttimme auttavat ja tukevat sinua muun muassa lantionpohjan lihasten kuntoutuksessa. Raskaus ja synnytys, ylipaino sekä hormonaaliset muutokset vaikuttavat usein naisen lantionpohjan toimintaan.

Femedan fysioterapeutin vastaanotolle ovat myös miehet tervetulleita. Lantiopohjan lihasten aktivoiminen tukee myös miehen fyysistä hyvinvointia. Miehillä lantionpohjan toimintahäiriöt ovat usein yhteydessä alaselkäkipuihin ja eturauhasongelmiin.

Ennaltaehkäisevää fysioterapiaa

Fysioterapia painottuu ennaltaehkäisevään liikunta- ja toimintakykyä parantavaan ja ylläpitävään terapiaan. Femedan fysioterapeutin vastaanotolla voit saada manuaalista terapiaa tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan parantamiseen.

Fysioterapeuttimme tekevät tiivistä yhteistyötä muiden Femedan asiantuntijoiden kanssa. Vastaanotolle pääset helposti myös ilman lähetettä.

Lämpimästi Tervetuloa.

Varaa aika fysioterapiaan

Femedan fysioterapeutit

Femedan fysioterapeutit - Mari Camut

Camut
Mari

Fysioterapeutti, lantionpohjan fysioterapeutti

Femedan fysioterapeutit - Anu Parantainen

Parantainen
Anu

Fysioterapeutti, uroterapeutti, seksuaalineuvoja

Femedan fysioterapeutit - Janna Rosenqvist

Rosenqvist
Janna

Fysioterapeutti, äitiys-ja lantionpohjan fysioterapeutti